Valens veckobrev v. 17

Fritidsinformation:

Vi saknar flera semesterlappar. Lämna in snarast! Om ni inte vet exakta semesterveckor får ni lämna in de veckor ni har önskat och tror att ni får semester. Vi behöver också veta om era barn ska vara på fritids eller är lediga ”klämdagarna” måndag 30/4 och fredag 11/5.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

På måndagen fick några barn som inte sett cirkusfilmen se den och barnen har fått fylla i varsin önskelapp med det de vill jobba med på cirkusen. Om man inte vill uppträda finns det andra arbetsuppgifter att göra som t.ex. poppa popcorn och sälja, göra cirkusprogram, göra biljetter och dela ut i entrén, vara scenarbetare, göra cirkusaffischer m.m. På måndagen fick barnen också träna på att springa stafett i gympasalen.

På tisdagen var det Vilgots önskedag med fotbollsturnering. Barnen var uppdelade i 4 lag och alla lag mötte alla. Tillslut spelades en final och gröna laget vann hela turneringen.

På onsdagen sprang barnen stafett i blandade lag tillsammans med Hajen. Jennifer och Samanta ansvarade för en bra uppvärmning. Efteråt grillade vi korv. På torsdagen tittade vi på filmer om nedskräpning och några barn bakade syltkakor till Skräpplockardagen. På fredagen provade vi på att göra en häftig och klurig Ninja Warrior-bana i gympasalen.

 

Se bilder på http://blogg.hultsfred.se/venhagskolansfritids.

 

Vecka 17       2018Aktiviteter på Valen
Måndag              23/4Håll Sverige rent dag på fritids tillsammans med Hajen. Kl. 14.30 städar vi olika områden på skolgården, kullen och cykelbanan runt skolan. Efteråt äter vi syltkakorna.
Tisdag                 24/4

Några barn som vill går till träslöjden och snickrar på en stor ram som ska vara i matsalen.

Vi börjar också kolla vilka som ska uppträda tillsammans på cirkusen.

Onsdag               25/4Hugos önskedag. Kl. 13.10 gör vi en Pokemonjakt på skolgården.
Torsdag              26/4Hjalmars önskedag. Dataspelsdag kl. 14.30-16.15
Fredag                 27/4

Vi ser på en film.

Egen lek.

Hälsningar  Emma , Jesper och  Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *