Valens veckobrev v. 14 Påsklovet

Fritidsinformation:
För de barn i klass 3-6 som ska följa med på resan till Kalmar gäller följande: Barnen får ta med sig egen matsäck som vi äter innan besöket på Kalmar Läns museum när vi kommer fram. I matsäcken är det okej att ta med en kaka eller bulle, läsk eller Festis, inte godis, godis finns möjlighet att köpa i Kalmar. Ta gärna med frukt och dryck till resan hem.
Fritids ansvarar inte för dyrbara saker om någon tar med det på resan. Barnen får inte ta med mobil, Ipad eller dator. Ett tips: Det kan vara roligt att ta med något rese-spel, ett litet ritblock och penna.

På påsklovet äter vi frukost kl. 07.30 och lunch kl. 11.00 på förskolan. Tänk på att det inte finns någon fritidspersonal på skolan vid dessa tider utan att vi är på förskolan då och då ska barnen lämnas på förskolan.
Mellanmålet äter vi på fritids kl. 14.00.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:
På måndagen v. 13 lekte vi Basketfia och Varva laget i gympasalen. Två lekar där man måste samarbeta och vara lite taktisk. Några barn stannade kvar efteråt en stund till och spelade fotboll. På tisdagen lekte vi ute en stor del av eftermiddagen. På onsdagen delades barnen på Hajen och Valen in i 5 olika grupper och vi påskpysslade på 5 olika stationer. Som vanligt väldigt mysigt att pyssla tillsammans. På torsdagen bjöds föräldrar och syskon in till Valen på Dropinfika och vi bjöd på kladdkaka eftersom flest barn hade röstat på det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *