Valens veckobrev v.12

Fritidsinformation:

Från och med v. 12 öppnar förskolan åt fritids på Sköldpaddans avdelning (avdelningen som ligger närmast skolan i förskolans byggnad). Fritids personal hämtar barnen på förskolan kl. 06.15. Varannan fredag kommer FeliciaMagnusson att jobba på fritids på morgonen. Telefonnummer till Sköldpaddan är: 070-286 98 49

 

Lämna in påsklovsschemat snarast och lappen för Kalmarresan.

 

Torsdag 29/3 bjuder Valenbarnen in föräldrar och syskon till Dropinfika.

 

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

De som uppträdde på idol övade på sina nummer både måndagen och tisdagen v. 11 och provade ut showkläder. De som inte skulle uppträda var i gympasalen och spelade fotboll, basket och Killerboll och några barn lekte ute i snön. Några barn gjorde stressbollar av ballonger och mjöl. På onsdagen fick vi se 6 fina uppträdanden på IDOL-scenen och efteråt åt vi den goda kakan Kagemand.

Barnen gjorde personliga inbjudningar till sina föräldrar då vi ska ha Dropinfika torsdag v. 13 och så visade vi barnen sökvägen till fritids blogg. På bloggen tittade vi på Valens veckobrev och på bilder på barnen och de aktiviteter vi gjort på fritids.

 

Se bilder på http://blogg.hultsfred.se/venhagskolansfritids.

 

Vecka 12            2018Aktiviteter på Valen
Måndag              19/3Skeppsbrott i gympasalen för alla ca 14.30-16.00.
Tisdag                 20/3Vi uppmärksammar att olika är bra och att alla människor är lika mycket värda. Vi pratar om Rocka sockorna, ser på filmer och sjunger Rockasockorna-sånger. Vi målar olika sockor.
Onsdag               21/3

Ta gärna på er olika sockor för i dag är det Världsdagen för Downs syndrom.

Alexanders önskedag. Vi ser på film i 3:ans klassrum kl. 13.15. De barn som går går hem innan filmen är slut får gärna vara kvar till kl. 15.45.

Torsdag               22/3

Vi bakar något som barnen bestämt till Dropin fikat som är torsdag 29/3.

De som vill går till gympasalen efter mellanmålet.

Fredag                 23/3

Vi äter våfflor för snart är det våffeldagen.

Egen lek

Hälsningar  Emma , Jesper och  Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *