Valens veckobrev v. 11

Hej!

Fritidsinformation:Fredag 16/3 är sista dagen att lämna in påsklovslappen samt anmälan till Kalmarresan för klasserna 3-6.v. 10-11 erbjuder vi utvecklingssamtal för de som vill ha det. Kontakta oss personal så bokar vi en tid.
Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:På måndagen var det flera barn från Delfinen, Hajen och Valen som deltog i Orchidejas, Kimberlys, Samantas och Jennifers välplanerade tävlingseftermiddag i gympasalen. Här fick vi se hur ledarna för tävlingarna visade hänsyn och stöttade alla deltagare för att de skulle få en sådan bra upplevelse som möjligt. På onsdagen gick 27 barn till Vattentornsbacken och swischade ner för backen. Vi åt smörgåsar, kanelbullar och drack varm choklad till mellanmålet. På torsdagen var det Melodifestivalomröstning för både Hajen- och Valen-barn och vi fick ett RESULTAT och det blev: På 1:a plats kom: Samir och Viktor, på 2:a plats kom: Margaret och på 3:e plats kom: Mendez. Efter legostädningen på måndagen kom legobyggandet i gång igen.Se bilder på http://blogg.hultsfred.se/venhagskolansfritids.
Vecka 11          2018Aktiviteter på Valen
Måndag              12/3De som ska uppträda på IDOL får öva.De som inte ska uppträda går till gympasalen och leker lekar.
Tisdag                 13/3De som ska uppträda på IDOL får öva på scenen nere Hajen.Lek i snöhögarna för de som inte ska uppträda efter mellanmålet.
Onsdag               14/3IDOL med Melodifestivaltema på Hajen kl. 13.30. Vi önskar att de som ska uppträda, presentera och vara jury eller på något annat sätt ska jobba på IDOL får vara kvar på fritids till kl. 15.15. Vi äter en dansk god kaka som heter Kagemand.
Torsdag               15/3Barnen gör en personlig  inbjudan till sina föräldrar då vi har Dropinfika en dag v. 13.Vi tittar på bilder från fritids blogg m.fl. återblickar på vad vi gjort på fritids.
Fredag                 16/3Lämna in påsklovslappen och anmälan till Kalmarresan för klass 3-6 senast fredag 16/3.Egen lek

Hälsningar  Emma , Jesper och  Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *