Valens veckobrev v. 9

Fritidsinformation:

Under sportlovet äter vi frukost på förskolan varje dag kl. 07.30 eftersom skolköket ska renoveras. Lunch äter vi kl. 11.00 och mellanmål kl. 14.00. Några dagar äter vi lunch och mellanmål på förskolan och några på fritids.

 

Under v. 8-9 kommer era barn att fylla i en digital trivselenkät på fritids. Vi önskar även att ni föräldrar fyller i en enkät då ni lämnar eller hämtar era barn på fritids. Vi bjuder på kaffe och kaka till barn och föräldrar som fyller i enkäten.

v. 10-11 erbjuder vi utvecklingssamtal för de som vill ha det. Kontakta oss personal så bokar vi en tid.

Tisdag 6/3 är det lovdag för skolan och fritids är stängt för fortbildning.

 

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

Under v. 7 fick de barn som behövde göra klart sina uppfinningar. På måndagen bakade några barn släta bullar som de på tisdagen förvandlade till Semlor. Barnen fick göra sin egna semla och välja innehåll. Det fanns även kanelbullar till de som inte gillade semlor.  De som ville följde med till gympasalen och lekte redskapsbrännboll på måndagen och barnen ville aldrig sluta spela så de spelade Redskapsbrännboll i nästan 2 timmar.  Under veckan har några av barnen skapat Alla-hjärtans pyssel för att ge bort till nära och kära. På torsdagen deltog 9 Valenbarn i Hajens innebandyturnering. På fredagen åkte de barn som önskade skridskor, några lekte även i snöhögarna och till mellanmål grillade vi korv.

 

Se bilder på http://blogg.hultsfred.se/venhagskolansfritids.

 

Vecka 9           2018Aktiviteter på Valen
Måndag          26/2

Några barn bakar kakor för att bjuda föräldrarna på då de fyller i fritids trivselenkät.

De som vill får  leka i snöhögarna efter mellanmålet.

Tisdag                27/2

Egen lek.

Del av personal på möte 15.00-16.30.

Onsdag             28/2Hampus önskedag. Vi spelar innebandy i gympasalen kl. 14.30.
Torsdag               1/3De barn från klass 3-6 som vill spelar Basket med Lise i gympasalen kl. 14.30.
Fredag                 2/3Indiansmyg i gympan med Hajen.

 

Hälsningar  Emma , Jesper och  Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *