Valens veckobrev v. 4 2018

Hej!

Fritidsinformation:

Vi hälsar bröderna Ahmad. D och Hasan välkomna till fritids Valen v. 4.

Måndag 22/1 skickar vi med era barn ett schema hur barnen ska vara på fritids under sportlovet.

Tisdag 6/3 är det lovdag för skolan och fritids är stängt för fortbildning. Meddela senast 9/2 om ni inte själva har möjlighet att ordna omsorg för era barn denna dag.

 

Vecka 6 ska fritids ha en uppfinnarvecka där barnen får skapa nya uppfinningar av gamla prylar. Om ni har saker hemma som ändå är trasiga och ska kastas får barnen gärna ta med sig det till fritids. Ex. trasiga elektriska prylar så som en gammal radio m.m. Vad som helst som går att skapa med tar vi tacksamt emot. Klipp av sladdarna på elprylarna.

 

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

Tisdagen v. 3 välkomnade vi Ahmad. A då han började på Valen. På måndagen hade vi brandövning på Valen och Hajen. Efteråt gick vi till gympasalen och lekte leken Basketfia. På tisdagen hade Fabian och Theodor sin önskedag då de hade önskat att spela dataspel hela eftermiddagen. Flera barn spelade så länge de kunde medans några provade på det en stund. På onsdagen dansade vi runt granen i gympasalen tillsammans med Hajen och efteråt åt vi kanelbullar och pepparkakor.  På torsdagen gick vi alla ut efter mellanmålet och ganska många valde att åka  skridskor och några  lekte i snöhögarna. På fredagen hade Rafah sin önskedag och hon och kompisarna dansade till Just Dance hela eftermiddagen. Se bilder från några av aktiviteterna vi gjort på fritids Blogg. http://blogg.hultsfred.se/venhagskolansfritids.

 

Vecka 4            2018Aktiviteter på Valen
Måndag              22/1

Vi tittar på ett avsnitt från Idol eftersom vi ska ha Idol torsdag v. 5.

Artisterna som vill vara med på Idol övar hela veckan på sitt uppträdande.

Tisdag                 23/1Kasper på Hajen har önskat att spela bandymatch. De som vill vara med i Kaspers match spelar efter mellanmålet. Ca kl. 14.40 startar matchen. Ta med varma kläder. De som inte spelar match hejar på fritidskompisarna!
Onsdag              24/1Almas önskedag med Pyjamasparty/se på film. Ta med pyjamas/nattlinne eller Onepice eller myskläder och ett gosedjur. De som är på fritids denna dag får stanna kvar till kl. 16.00 om de önskar det.
Torsdag             25/1Daniels önskedag. Vi spelar Killerboll i gympasalen 14.30-16.00.
Fredag               26/1Egen lek.

 

Hälsningar  Emma , Jesper och  Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *