Valens veckobrev v. 3 2018

Hej!

Fritidsinformation:

Det är viktigt att barnen har med sig varma kläder till fritids varje dag så att de kan vistas ute längre stunder. Termobyxor, mössa, vantar, varma kängor.

 

Tisdag 6/3 är det lovdag för skolan och fritids är stängt för fortbildning. Meddela senast 9/2 om ni inte själva har möjlighet att ordna omsorg för era barn denna dag.

 

Vecka 6 ska fritids ha en uppfinnarvecka där barnen får skapa nya uppfinningar av gamla prylar. Om ni har saker hemma som ändå är trasiga och ska kastas får barnen gärna ta med sig det till fritids. Ex. trasiga elektriska prylar så som en gammal radio m.m. Vad som helst som går att skapa med tar vi tacksamt emot.

Vi har fritids brandövning någon gång under v. 3.

 

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

På måndagen var personalen på möte och vi planerade upp mycket av det som ska hända på fritids under vårterminen 2018. På måndagen grillades korv vid bandybanan. På tisdagen valde några av barnen att åka skridskor eller leka i snöhögarna medan några valde att leka inne. På onsdagen hade Abrar sin önskedag då vi spelade bingo och efteråt fick de som ville gå till gympasalen och spela innebandy. På torsdagen spelade vi bordtennis i olika grupper i gympasalen. Se bilder från några av aktiviteterna vi gjort på fritids Blogg. http://blogg.hultsfred.se/venhagskolansfritids.

 

Vecka 3             2018Aktiviteter på Valen
Måndag              15/1Vi går till gympasalen och leker leken Basketfia efter mellanmålet.
Tisdag                16/1

Theodors och Fabians önskedag. Gaming på datorerna kl. 14.30-16.00.

Egen lek.

Onsdag              17/1

Vi äter mellanmål kl. 13.00 och efter det dansar vi ut julen i gympasalen tillsammans med Hajenbarnen och fikar, pepparkakor och kanelbullar.

Egen lek.

Torsdag             18/1

De som vill får åka skridskor efter mellanmålet. Ta med varma kläder.

Egen lek.

Fredag               19/1

Rafahs önskedag. Vi dansar Just dance.

Egen lek.

Hälsningar  Emma , Jesper och  Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *