Valens veckobrev v. 51

Hej!

Fritidsinformation:

Under vårterminen kommer Jesper Lundwall att jobba på fritids istället för Sara.

Under jullovet äter vi frukost kl. 07.30, lunch kl. 11.00 och mellanmålet kl. 14.00 på förskolan.

OBS! Vi har anpassat fritids öppettider under jullovet efter de tider ni har lämnat in.

 

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

Vi har utvärderat Nobelfesten med barnen och de tyckte det var en bra fest med god mat och bra uppträdande. Det barnen önskar till nästa år är att alla barn ska vara tystare både på festen och på discot. Vi personal tyckte också att det var en lyckad fest där barnen tog mycket ansvar för sina arbetsuppgifter.

Några barn har bakat lussebullar som vi åt på vår julpysseldag. Några barn har också bakat chokladbollar som barnen fick äta på löpartävlingen. På onsdagen var det fritids julpysseldag och barnen delades in i 5 grupper. De fick baka pepparkakor, tillverka pappersrenar, cernitlera-tomtar, änglar, tomtar och presentpåsar. På torsdagen ansvarade Kimberly för en löpartävling i gympasalen där 12 barn från Hajen och Valen deltog. Som pris fick barnen chokladbollar och även publiken fick det. Efteråt gick vi till fritids och invigde ett nytt rum på fritids. Ett lugnt rum. Barnen har fått lämna förslag på namn och rummet döptes till ”LUGNA RUMMET”.

 

Vecka 51Aktiviteter på Valen
Måndag            18/12Sara Johansson kommer till oss på Valen och hälsar på och bjuder på något gott. Vi kommer sakna Sara mycket men önskar henne lycka till i skolan.
Tisdag               19/12Filips önskedag. Vi ser på film från kl. 13.15. De som vill se färdigt filmen får gärna stanna kvar till kl. 15.30.
Onsdag             20/12Raghads önskedag. Vi åker skridskor och grillar korv. Ta med skridskor och hjälm om ni har.  Ta även med varma kläder, termobyxor, vantar, mössa för vi kommer att vara ute minst 2 timmar.
Torsdag            21/12

Alla hjälps åt att städa legot.

Alfreds tomtejakt.

Egen lek.

Fredag              22/12

Skolan stängd. Fritids är öppet.

Egen lek.

Hälsningar  Emma , Jesper och  Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *