Valens veckobrev v. 50

Fritidsinformation:

Lämna in jullovslappen snarast!

 

Marie jobbar sista dagen på fritids för Sara tisdag 12/12. Men vi hoppas på återseende.

Jesper Lundwall tar vid efter Marie och vikarierar fram till jul. Under vårterminen ska Sara fortsätta att jobba i skolan så i januari 2018 börjar någon annan jobba på fritids istället för Sara.

 

Det ligger massor av kläder och tofflor i en hylla samt hänger på krokarna utanför matsalen. Titta gärna där om något tillhör era barn. Efter jul skänkes sakerna till hjälporganisationer.

 

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

Under vecka 49 har de som ska uppträda på Nobelfesten övat. En grupp ändrade sig och ville inte uppträda medan en annan grupp tillkom. På måndagen lagade förrättsgruppen 90 små Tacopajer och de andra barnen lekte Skeppsbrott (inte-stöta-marken-bana) i gympasalen. De som skulle gå luciatåg för Röda Korset på Skeppet tränade igenom sångerna med Lise på måndagen och på tisdagen uppträdde de för pensionärerna på Skeppet. Efteråt fikade de där. Efterrättsgruppen bakade flera kladdkakor på tisdagen.

På onsdagen fixade huvudrättsgruppen sitt jobb med att skära sallad, skiva gurka och göra hamburgerdressing. De discoansvariga poppade popcorn och packade dem i små påsar. På torsdagen hade vi en kanontrevlig Nobelfest där vi åt allt gott barnen fixat, fick se fina uppträdanden och avslutade genom att skaka loss och leka på discot. På fredagen ansvarade Alva och Orschideja för ”fredagsgympa” och det blev leken Robin Hood.

Vecka 50Aktiviteter på Valen
Måndag            11/12

Barnen utvärderar Nobelfesten. ”Two stars and one Wish”

Några barn bakar lussebullar.

Tisdag               12/12

Några barn bakar chokladbollar till torsdagen.

Barnen lämnar namnförslag till Valens nya lugna rum.

Personalen på möte 15.00-16.30. Marie och Jesper jobbar.

Onsdag             13/12Hajen och Valens gemensamma julpysseldag kl. 13.00-16.00. Barnen får gärna stanna kvar på fritids till kl. 16.00 och pyssla.
Torsdag            14/12

Kimberlys löpartävling för de som anmält sig. Kl. 14.20-15.00.

Vi inviger ett nytt lugnt rum på Valen och äter chokladbollarna.

Fredag              15/12Tomtesmyg i gympasalen. Egen lek.

Hälsningar Marie, Emma , Jesper, Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *