Hajens veckobrev för vecka 47

Information:

På fritids är det nobelfirande Onsdagen den 7 december från 14.00-18.00. Barnen kommer få trerättersmeny som serveras av fritidspersonalen. Detta är för Hajen och Valen. Mer information kommer framöver.

Vi delar ut jullovsscheman, om att ert barn ska vara på fritids på jullovet. Schemat ska lämnas in till fritidspersonalen senast den 1/12.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:
Måndag: Vi hade de sista aktiviteterna av hälsoveckan, killerboll och brännboll. Tisdag: Agathon hade sin önskedag. Vi spelade innebandy. Vi har påbörjat att göra en affär på Hajen. Onsdag: Valen barnen arrangerande Idol, både barn från Hajen och Velen kollade på showen och var med. Några barn var med till Coop för att handla och få inspiration till vår egen affär. Torsdag: Genomfört Elias önskedag, vi filmade en karate film i gymnastiksalen. Vi kommer titta på den gemensamt när Jessica klippt ihop den. Fredag: Egen lek.

V. 47 Aktiviteter på Hajen
Måndag : Vi pratar om Nobel.
Tisdag: Egen Lek och lek i gympasalen 14.00-15.00
Onsdag:  Egen lek
Torsdag:  Jul pyssel
Fredag:  Egen lek

Smsa till nummer 070 – 243 92 63 om ni har ändringar angående schematider eller annat. Eller ring 0495 – 24 04 66 .
Tider ni kan ringa/ smsa 05.15-8.00 och 13.00-18.00

Hälsningar Jessica, Lise och Ghazwan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *