Valens veckobrev. 42

Hej!

Information:

Sara ska vikariera i klass 1 fr.o.m. v. 43 t.o.m. v. 51 och ska därför inte jobba på Valen under den tiden. Marie Pettersson från Målilla vikarierar för Sara under dessa veckor. Maria och Emma jobbar på Valen som vanligt.

 

Vi önskar att ni föräldrar fyller i fritids digitala enkät (som vi mejlat ut) då vi behöver era åsikter i vårt kvalitetsarbete. Veckorna 42, 43 och 44 erbjuder fritids utvecklingssamtal för de som önskar. Ta kontakt med oss personal så bokar vi en tid.

 

Vi saknar höstlovsscheman för flera barn, lämna in snarast.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

På måndagen var det Alberts önskedag och han hade önskat att laga riktigt potatismos och steka korv på stormkök. Se bilder från matlagningen på: http://blogg.hultsfred.se/venhagskolansfritids.

Vi pratade med barnen om hälsoveckan och de fick ge förslag på aktiviteter de vill göra och ta ansvar för. På torsdagen gjorde vi samarbetslekar i gympasalen. Barnen fick gå en hinderbana tillsammans med en kompis på olika sätt t.ex. hand i hand, fötter som satt ihop, att en blundade och så bar de en boll tillsammans runt i hinderbanan. Alla barnen hade sina fina t-shirts på sig med texten ”Hata Hat”. Se bilder på bloggen.

 

Vecka 42 Aktiviteter på Valen
Måndag            16/10

Hälsoveckogrupperna planerar sina aktiviteter.

Egen lek.

 

Tisdag               17/10

Hälsoveckans mellanmålsgrupp med Raghad, Samanta och Jennifer bakar nyttiga frallor samt planerar upp ett nyttigt mellanmål som ska ätas under hälsoveckan v. 45.

Egen lek.

 

Onsdag             18/10

Egen lek

Vikarier på fritids 13.45-16.00. Personalen är på möte.

 

Torsdag            19/10

Vänskapslekar i gympasalen kl. 15.00-16.00. Vi övar också på sånger som vi ska sjunga på FN-dagen.

Kören med Annelie Pettersson kl. 14.20 på skolan för klass 3-6.

 

Fredag              20/10

Egen lek.

 

Hälsningar Sara, Emma och Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *