Hajen v.40

Information:

Det finns nu höstlovsschema att fylla i (från och med måndag 2 oktober), om ditt barn ska gå på fritids på höstlovet vecka 44. Vi skickar ut trivselenkät till er föräldrar på mail. Höstlovsschema och trivselenkäten ska lämnas in senast fredag den 13/10.

Hajens drop in café är onsdagen den 11 oktober.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar: Måndag: Vi pratade om källsortering och såg film om kompost/matavfall. Vi på fritids ska börja källsortera från och med nu. Tisdag: Även idag sett en film om hur vi källsorterar kartonger. Sedan lek i gympasalen och fri lek ute. Onsdag: Fri lek både ute och inne. Torsdag: Sjungit i kör, lekt ute och pysslat. Fredag: Fri lek.

V. 40 Aktiviteter på Hajen
Måndag: Rösta på vad vi ska baka till drop in cafét
Baka till drop in café
Tisdag :  Fri lek ute.
Onsdag:  Lek i gympasalen 14.20-15.30
Torsdag: Baka till drop in café.
Fredag:  Fri lek.

Smsa till nummer 070 – 243 92 63 om ni har ändringar angående schematider eller annat. Eller ring 0495 – 24 04 66 .
Tider ni kan ringa/ smsa 05.15-8.00 och 13.00-18.00
Hälsningar Jessica, Lise och Ghazwan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *