Valens veckobrev v. 39

Hej!

Information:

Nu kommer fritids veckobrev finnas tillgängligt för er på Infomentor, fritids Blogg samt utanför fritids på informationstavlan. Om ni inte har tillgång till internet  och behöver ha veckobrevet i papper meddela fritids personal så ordnar vi det.

Under hela vecka 39 får barnen göra en digital trivselenkät om sin trivsel på fritids.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

På måndagen hälsade f.d. praktikanten Hugo Björngard på och höll i aktivitet Bolldatten i gympasalen. Några barn i klass 2 har målat gruppteckningar där de visat skillnaderna mellan fred och krig. Valen och Hajen hade en tyst minut vid flaggstången för att uppmärksamma Internationella fredsdagen. Vi sjöng sången som handlar om fred ”Jag har en dröm”. Just nu är legot och nya spelet Vildkatten väldigt populärt på fritids.

Vecka 39Aktiviteter på Valen
Måndag              25/9Vi gör klart fredsteckningarna och låter barnen önska klart sina önskedagar under vecka 39. Handla till bakningen. Egen lek
Tisdag                 26/9

De som vill spelar innebandy i gympasalen kl. 15.00-16.00.

Vi gör degen till brödet vi ska baka på onsdagens utflykt.

Egen lek

Onsdag               27/9

Utflykt till Hembygdsparken där vi bakar bröd på eld. Vi går kl. 13.10 och kommer tillbaka till fritids ca 16.00. (Vid utflykter får barnen gärna stanna kvar under hela utflykten men det går förstås bra att hämta dem i Hembygdsparken om man hellre vill det).

Egen lek

Torsdag              28/9

Vi bakar till Valens Dropinfika.

Egen lek

Kören med Annelie Pettersson kl. 14.20 på skolan för klass 3-6.

Fredag                29/9Egen lek.

Hälsningar Sara, Emma ,Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *