Valens veckobrev v. 37

Information:

Det är viktigt att ni lämnar in aktuella tidscheman till fritids för era barn.

Lämna även in aktuella adressuppgifter till skolan (som fritids kopierar).

 

När ni lämnar era barn till fritids är det viktigt att ni följer med in och lämnar över till personalen eftersom det kan hända att vi vid  lämningstillfället satt upp en lapp och är i något annat rum på skolan,  gympasalen eller är ute och barnet inte hittar oss. Det kan också hända att fritidspersonalen av någon anledning inte kunnat öppna på fritids på morgonen (ex. akut sjukdom) och barnet inte kommer in till fritids.

På föräldramötet 31/8 delade vi ut ett informationshäfte om fritids till föräldrarna. Där i finns viktig information om fritids att läsa. Dessa häften är även nu utdelade till de barn som inte fått.

Torsdag 21/9 är det stängt på fritids p.g.a. utbildning.

 

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

På måndagen tillverkade barnen som inte deltog i Ironhen flaggor, hejarskyltar och diplom. På tisdagen tittade vi på filmen från Ironman Kalmar 2017 och övade på att sjunga Sveriges Nationalsång som vi sedan sjöng efter att alla kommit i mål i Ironhentävlingen.

På onsdagen genomförde 20 barn fritids Ironhentävling och allt flöt på bra. Efteråt gick vi alla tillbaka till skolan och åt mellanmål och kanelbullar som Hajen bakat och hade prisutdelning/diplomutdelning. Barnen utvärderade Ironhen och nästan alla tyckte det mesta gick bra. Några svar var t.ex. simningen var för kort, alla kunde vara med fast man inte kunde simma, blev glad då alla hejade på mig, svårt att cykla om, svårt att hitta banan på löpningen,  funktionärerna var bra, snälla och visade vägen bra m.m.

Vecka 37Aktiviteter på Valen
Måndag              11/9

Barnen för önska sina önskedagar under v. 37.

Egen lek

Tisdag                 12/9

Egen lek

Vikarier på fritids 15.00-16.30. Personalen är på möte.

Onsdag               13/9

Vi uppdaterar våra trygghetsregler på fritids.

Vi gör Friendsövningen ”Hjältemattan” uppdelat i två grupper.

Torsdag              14/9Vi provar på att sjunga i kör tilsammans med körledaren Annelie Pettersson från kyrkan kl. 14.20-15.00 på skolan. Egen lek
Fredag                15/9

Skeppsbrott i gympasalen efter mellanmålet.

Egen lek.

Hälsningar Sara, Emma ,Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *