Hejen V.35

Information:
2:ans barn på fritids har möjligheter att deltaga i Ironhen v.36 onsdag d.6/9, anmälan har delats ut i onsdags där barnen får förkunskaper om Ironhen.
Sista anmälningen till IRONHEN är Måndag d. 28/8.

Fritids har stängningsdags Torsdag d. 21 september är vi personal på utbildning.

Vi på Hajen blir nu 3 vuxna eftersom vi har 34 barn inskrivna, vi välkomnar Ghazwan som tidigare har jobbat på Valen så barnen känner honom redan.
Två nya barn hälsar vi också välkommen Linnéa och Amina.
Måndag, tisdag och torsdag har 2.ans Hajensbarn möjligheter att gå upp till Valen mellan 13.00 14.00, där Maria och Sara har en egen tid till vad barnen nu vill göra där.
Vi försöker ha skofri zon i hallen eftersom vi förra termin lekte på golvet med massa grus som vi drog in från hallen. Vi har en provtid på 5 veckor, sen hör vi med barnen hur vi ska ha det i framtiden. Vi hade tänkt att ta ut lite bord och stolar, men det blir inget av eftersom barnen gillar lite yta att leka på med pingis och mjukboll.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar: Veckan har sprungit iväg och vi har haft glada och leksugna barn. Jessica har fullt upp med alla namn och hänga på allt nytt som ska tas in. Lise virrar runt och fortsätter säkert att virra runt nästa vecka med tror hon. Tur har vi rutinerad och duktiga barn som kan hålla styr på Lise.

V. 34 Aktiviteter på Hajen
Måndag Vi pratar om brandövning vad vi ska göra om det börjar brinner. Vi har brandövning någon dag i veckan. Maria kommer att låta som en brandlarmet , så barnen känner igen ljudet.
Måndagssamling vad kommer hända i veckan.

Tisdag Egen Lek och lek i gympasalen 14.20-15.30.

Onsdag Egen lek. Utedag.
2arna äter mellis innan dom går Ironhen rundan kl.13.30 går iväg och kollar in banan vid Hesjön.

Torsdag Egen lek.

Fredag Egen lek.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *