Hajen v. 23

V. 23 på hajen

Denna vecka har vi egen lek, barnen lekar så bra med varandra. Vi vuxna hakar på och med på deras förslag och spontana lek. Vi spelar Brännboll 20 minuter varje dag om värdet tillåter.

Förra veckan

övade vi på Brännboll, vi har skolans brännbolls regler, men alla får slå tills de får träff på bollen. Övat på att titta på bollen när man springar så vi inte blir brända. Jag lägger mig inte i vem som er brännare, har snabb byte när lagen bytar och säger till barnen -Var rättvisa så sköter ni det bäst självs, alla måste jo öva på detta med. Det sköte de bra.?

Många har slagit frivarv, härligt att se vilken lycka när de har gjort sitt först.

Har tyvärr lärt barnen ett nytt ord, det bara kom i mitt iver att alla ska slå hårt till bollen.

fröken:-slå ett rackarbajsar slag!?

öva Denna vecka.

Övar vi på Tid är poäng=jo fler som tar vara på att slå snabbt, titta på bollen när de springa och bedöma/våga springa så man inte brännar sig så motstånderlaget får 3 poäng. Ute laget ska stå utsprida o samarbeta om att få bollen snabbt till brännaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *