Hajen V.22

Information:

 

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar: Måndag spelade vi brännboll, en kort stund sen var det egen lek. Vi körde speedway så gruset spröt på framsidan. Tisdag var vi i gympasalen tillsammans med barn från Delfinen, vi lärde dom Flaggleken och tärning datten där reaktionsförmågan jobbade på full ös. Onsdag gick vi till Kvillerumskogen. ( över ån mot Motorbanan till vänster) för att bekanta os med den, vi var inte tiden ut för Nils var sjuk, han skulle gå hem med barn som skulle hem tidigare.

 

V. 22Aktiviteter på Hajen
Måndag Egen lek, spela en liten stund Brännboll innan mellis.
TisdagEgen lek, leker en liten stund bollen i burken på baksidan.
OnsdagVi går till Guldorsgrottor 13.15-15.30
TorsdagStäddag på Hajen, egen lek
FredagSkriver skyltar färdigt på Lises dator. Egen lek.

Hälsningar Nils, Jasmine Felicia o Lise.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *