Hajen v.20

Information: Vi skickar ut egna semesterschema om vilka tider era barn är på sommarlovet. Ska tillbaka till Hajen onsdag d.24/5 v.21.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar: Måndag övade barn som skulle uppträda en sista gång. Fixade färdig och packade allt på en kärra till Fritidshemmets dag. Tisdag FRITIDSHEMMETS DAG, make till kaos i en viss ordning. I vanliga fall har vi vuxna total koll, idag hade barnen total koll utifrån deras förutsättningar. Barnen tog ansvar och passade sina stationer, under mellanmål tog dom över varandras stationer och Lise virrade runt och var allmänt förvirrade. Tyvärr var vi inte i Hembyggdsparken vi vågade inte chansa på vädret, det var trångt i gympasalen  samt högljudd. Vi har Egen lek ons-fre det var skönt.

 

V.  20Aktiviteter på Hajen
Måndag Egen lek, vi är i lilla skogen. Semestertidsschema delas ut.
TisdagEgen lek Spela brännboll. Innan mellanmålet.
OnsdagVi går till Guldorsgrottor Skogen vid Amerikavägen, 13.15-15.15
TorsdagVi plantera blommor till landen på skolan.
FredagFredags mys. Egen lek

Hälsningar Nils, Lise.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *