Valens veckobrev v. 10

Information:

Fritids erbjuder utvecklingssamtal v. 10-11. Meddela oss personal om ni önskar samtal.

Rummet på Valen som varit avstängt en längre tid är nu färdigstädat och klart för användning.

Måndag 3/4 är fritids stängt då personalen är på utbildning.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

På måndagen bakade några barn från klass 3 semlebullar och på tisdagen åt vi smaskiga semlor tillsammans med Delfinen och Hajen. Barnen fick göra sina egna semlor och välja om de ville ha vaniljkräm, sylt eller banan eller alla tre ”smakerna” i sin semla. Legot har börjat användas flitigt igen då rummet som varit stängt åter öppnades. De som ville följde med Hajen till gympasalen och lekte Indiansmyg. Vi har även varit i gympasalen och lekt Killerboll på flera barns begäran. På onsdagen var det Liams önskedag med pysseltävling. 30 barn delades upp i grupper och Liam bestämde att pysseltemat skulle vara båtar. På 50 minuter lyckades barnen få ihop väldigt fina båtar. Liam bedömde båtarna och vinnande laget bestod av Saga, Alfred, Omar och Israa. På torsdagen hade vi en omröstning på melodifestivallåtarna och Valens resultat blev att Anton Hagman (25 röster), ”Det vet du” (22 röster), Lisa Ajax (18 röster) och Dismissed (17 röster) går till finalen. På fredagen spelade Valen årets första brännbollsmatch. Hajen och Delfinen var också med.

Se bilder från v. 9 på fritids Blogg.

Vecka 10Aktiviteter på Valen
Måndag              6/3

Friendsarbete: Barnen drar en vänskaplig ”uppdragssticka”.

De som vill följer med Hajen till gympasalen och spelar Killerboll kl. 15.00.

Tisdag                 7/3

De som vill gör fina hjärtantavlor.

Egen lek.

Personalen på möte 15.30-16.30. Vikarie på fritids.

Onsdag                8/3Valens Melodifestival-omröstning samt att vi äter något gott.
Torsdag               9/3Edvins önskedag. Vi spelar fotboll i gympasalen kl. 15.00.
Fredag                 10/3Egen lek.

Hälsningar Sara och Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *