Valens veckobrev v. 5

Hej!

Information:

Måndag 3/4 är fritids stängt då personalen är på utbildning. Meddela fritids personal senast fredag 17/2 om du inte har möjlighet att ordna omsorg för ditt barn.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

På måndagen städade de flesta barn sina lådor och några hann även med klädhyllorna. På tisdagen lekte barnen i klass två Friendsleken ”Befria din kompis” vilket gick bra och var roligt. Vi åkte skridskor och lekte i snöhögarna på onsdagen. På torsdagen mindes vi vår stora Nobelfest genom att titta på vår Nobelfilm och äta goda kakor. Nobelfilmen finns på fritids blogg. Många barn på fritids tycker om att göra cirkus i biblioteket och att spela på datorerna i 6:ans grupprum på eftermiddagen (20 min om man är ensam och 30 min om man spelar tillsammans med en kompis).

https://blogg.hultsfred.se/venhagskolansfritids/  

Vecka 5Aktiviteter på Valen
Måndag            30/1

Alla barn städar sina klädhyllor.

Egen lek.

Tisdag               31/1

Klass 2 spelar Bingo innan mellanmålet.

Klass 3-6 leker Friendsleken ”Befria din kompis” efter mellanmålet.

Egen lek.

Onsdag             1/2

Hannas önskedag med leksakskalas kl. 13.30. Alla barn får ta med sig en leksak/gosedjur/betydelsefull sak till fritids och visa upp.

Vi förbereder varma mackor inför discot.

Torsdag            2/2Hajen och Valen äter varma mackor tillsammans i matsalen kl. 14.30 och sedan har vi disco i gympasalen kl. 15.00-17.00. Alla barn får komma på discot även om de är lediga denna dag och alla barn får gärna vara kvar till kl. 17.00 då discot slutar.
Fredag              3/2Egen lek.

Hälsningar Sara och Maria

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *