Fatimas och Alberts önskedagar baktävlingar

Fatima kom till fritids på matrasten och rörde ihop degen och 2:an var först ut med att baka lussebullar. Likaså gjorde Albert på torsdagen. Efter mellis var det de äldre barnens tur. Av halva delen av degen de fick bakade de ett tävlingsbidrag till baktävlingarna och den andra delen blev till bullar som barnen ska äta vid ett annan tillfälle på fritids. Barnen la ner mycket jobb på sina fantasifulla bullar som de sedan fick äta upp.Vinnare av Fatimas tävling blev Alva!?
2:a Mustafa, 3:a Jennifer, 4:a Malak,                    5:a Alexander.

Vinnare i Alberts baktävling var Sedra ?

2:a Samuel    3:a  Maja      4:a Mira


Bilder från Alberts önskedag med baktävling torsdag v. 50.


Redigera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *