Valens veckobrev v. 45

Information:

Från och med måndag v. 45 låser fritids ytterdörren på framsidan och ni föräldrar får ringa på ringklockan till höger om dörren. Måndag-torsdag låser vi kl. 16.45 och fredag kl. 16.15.

Fritids erbjuder utvecklingssamtal under veckorna 42, 43, 44. Kontakta fritids personal om ni önskar samtal så bokar vi en tid.

Vi får en praktikant som går Barn och Fritidsprogrammet på gymnasiet. Det är Hugo Björngard som ska vara på Valen under veckorna 45-47.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

Några barn var på Coop och handlade för att barn sedan skulle kunna baka till dropinfikat. Vi har  gjort en ”Ja-Nej-Kanske”- övning i två grupper där barnen fick ta ställning till olika frågor samt diskussion om t.ex. frågan: Tycker du det är svårt att säga förlåt och varför då? Vet du vad du ska göra om du ser en kompis som är ledsen?

Vi har varit en del i gympasalen under vecka 43. På tisdagen spelade de som ville innebandy. Alexanders önskedag på onsdagen blev inställd men istället blev det Miras önskedag med Skeppsbrott. Mira förberedde en stor bana och sedan startade ”inte stöta golvet jakten” och vi var i gympasalen från kl. 13.30-16.00 med ett avbrott för mellis. Enligt fritids enkätundersökning är Skeppsbrott den lek som barnen helst vill leka i gympasalen. Angelina och Elli-Mey hade sina önskedagar med leksaks och gosedjurskalas och då fick vi se roliga leksaker.

https://blogg.hultsfred.se/venhagskolansfritids/

Vecka 45Aktiviteter på Valen
Måndag            7/11

Föräldrar och syskon är välkomna på Valens dropinfika                     kl. 13.00-17.30.

Egen lek.

Tisdag               8/11

Vi gör en Friendsövning som heter ”Hejövningen” med klass 2.

Egen lek.   Fritidspersonal på möte.

Onsdag             9/11

De som vill går till gympasalen efter 13.30.

Fritidspersonal på möte.

Torsdag            10/11

Ines önskedag. Målartävling.

Egen lek.

Fredag              11/11Egen lek.

Hälsningar Sara och Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *