Valens veckobrev v. 42

Information:

Vi ber er svara på föräldraenkäten som vi mejlat ut. Den finns även på Bloggen.

I enkäten har ni chans att påverka fritids verksamhet. Fredag 14/10 var sista dagen att svara på föräldraenkäten samt lämna in höstlovslappen. Om ni glömt ber vi er att göra det snarast.

Fritids kommer att erbjuda utvecklingssamtal under veckorna 42, 43, 44. Kontakta fritids personal om ni önskar samtal så bokar vi en tid.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

På måndagen var det dags för att dra vinnarna i fritids vänskapsbingo. Linnea W, Ines och Kimberly hade turen att bli utlottade  av de barn som hade fullföljt vänskapsbingon och de tilldelades varsitt litet pris. På måndagen var det även dags för barnen i klasserna 3-6 att dramatisera fritids trygghetsregler i små grupper. Teaterstyckena filmades samtidigt som de visades upp för kompisarna och detta ska sedan bli Valens trygghetsfilm. På tisdagen gick barnen i klass 2 till gympasalen och lekte ”Killerboll” vilket flera av barnen önskat i de trivselenkäter som vi håller på att genomföra på fritids. På onsdagen önskade två flickor i klass 4 att göra olika redskapsstationer i gympasalen för sina kompisar. På torsdagen gjorde några barn fina halloweenpyssel som vi pyntade korridoren med.

Vecka 42Aktiviteter på Valen
Måndag            17/10

Efter mellamålet gör några av barnen korta teaterstycken i små grupper utifrån de gemensamt gjorda trygghetsreglerna vi ska ha på fritids.

Egen lek.

Tisdag               18/10

Förbereder inför Halloweenpartyt.

Egen lek.

Fritidspersonal på möte.

Onsdag             19/10Daniel och Hugos önskedag. Halloweenparty och Hallowenlekar kl. 13.30-16.00. Maskerad med utklädning.             De som är lediga denna dag få gärna komma extra.
Torsdag            20/10

Halloweenpyssel/höstpyssel.

Egen lek.

Fredag              21/10

Halloweenpyssel/höstpyssel.

Egen lek.

Hälsningar Sara och Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *