Valens veckobrev v. 41

Information:

Vi ber er svara på föräldraenkäten som vi mejlat ut. Den finns även på Bloggen. I enkäten har ni chans att påverka fritids verksamhet. Fredag 14/10 är sista dagen att svara på föräldraenkäten samt lämna in höstlovslappen.

Fritids kommer att erbjuda utvecklingssamtal under veckorna 42, 43, 44.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

På måndagen var det Alvas önskedag och Alva bakade kanelbullar tillsammans med Linnea. W, Fatima och Mira. På tisdagen gick både Hajen och Valen till hembygdsparken där barnen lekte tillsammans och kalasade på de goda kanelbullarna. På onsdagen hade Freya och Ellinor sin önskedag med Pokémonjakt. 26 bilder med Pokémonfigurer var gömda i skogen bredvid skolan och på skolgården. Freya och Ellinor hade delat in barnen två och två, delade ut svarsblanketter och pennor och sedan var jakten igång. Nästan alla klarade av att hitta alla 26 bilder trots att flera var väl gömda.

På torsdagen gjorde klass 2 små korta teaterstycken där de dramatiserade Valens gemensamma trygghetsregler. Vi filmade alla gruppernas teaterstycken och ska sedan göra en film.

Vecka 41Aktiviteter på Valen
Måndag            10/10

Vi drar vinnaren på vänskapsbingot. Egen lek.

Efter mellamålet gör barnen i klass 3-6 korta teaterstycken i små grupper utifrån de gemensamt gjorda trygghetsreglerna vi ska ha på fritids.

Tisdag               11/10

Egen lek.

Fritidspersonal på möte.

Onsdag             12/10

Egen lek.

Fritidspersonal på möte.

Torsdag            13/10

Vincents önskedag. Vi spelar Brännboll efter mellamålet.

Egen lek.

Fredag              14/10

Sista dagen att lämna in höstlovslappen samt mejla in föräldraenkäten.

Egen lek.

Hälsningar Sara och Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *