Valens veckobrev v. 40

Information:

Från och med v. 39 hjälper vi fritidsbarnen att fylla i en enkät om sin trivsel på fritids.

Från och med måndag v. 40 mejlar vi ut en föräldraenkät samt lägger ut den på bloggen https://blogg.hultsfred.se/venhagskolansfritids/. I enkäten har ni chans att påverka fritids verksamhet. Vi vill att ni föräldrar svarar på enkäten senast fredag 14/10.

Fritids kommer att erbjuda utvecklingssamtal under veckorna 42, 43, 44.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

Vi har startat upp en vänskapsbingo på fritids. Barnen får då utföra 10 olika förutbestämda vänskapliga uppdrag. Barnen har under veckan gått in för detta och gjort många snälla saker mot varandra som t.ex. att hjälpa en kompis att städa fast man inte själv lekt med sakerna, öppna dörren, säga någon snällt till någon man inte känner så bra m.m.

Ida Johansson har varit på fritids och vikarierat två dagar och det har varit stor uppståndelse bland barnen för det. Barnen har under vecka 39 gärna lekt i skogen. På onsdagen kom önskemål från barnen att få spela brännboll och så blev det. På torsdagen blev det också brännbollsspel då Mustafa hade sin önskedag men vi fick pausa den matchen p.g.a regn och fortsätta efter mellanmålet på fredagen.

Vecka 40Aktiviteter på Valen
Måndag             3/10

Alvas önskedag. Bakar bullar till Kanelbullens dag.

Egen lek.

Tisdag                4/10

Vi går till Hembygdsparken tillsammans med Hajen kl. 13.00 samt klasserna 3-6 går kl. 14.30.  Vi leker, äter mellanmål och äter Alvas goda bullar då vi firar att det är kanelbullens dag. Vi är tillbaka på fritids senast kl. 16.15.

Fritidspersonal på möte.

Onsdag              5/10

Ellinor och Freyas önskedag. Vi har Pokemonjakt 13.30-15.30.

Fritidspersonal på möte.

Torsdag             6/10

Barnen gör små teaterstycken i små grupper utifrån de gemensamt gjorda trygghetsreglerna vi ska ha på fritids.

Egen lek.

Fredag               7/10Sista dagen att lämna in vänskapsbingolappen. Egen lek.

Hälsningar Sara och Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *