Hajen v.24


2016-06-09
Venhagskolan Målilla
Fritidshem Hajen
Hej!
Information:
Till hösten 2016 ska de båda fritidsavdelningarna Hajen och Valen byta plats med varandra. Fritids Hajen och förskoleklass flyttar ner till Valens nuvarande lokaler och fritids Valen flyttar upp till Hajens nuvarande lokaler. På Hajen kommer barn från förskoleklass och klass 1 gå och där ska Lise och någon mer (som inte är anställd ännu) att jobba. På Valen kommer barn från klass 2-6 gå och där ska Sara och Maria jobba.
Måndag 19/9 har fritids Hajen och Valen stängt p.g.a. utbildning. Kontakta personalen på fritids senast 5/9 om ni inte har möjlighet att ordna egen barnomsorg.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:
Tisdag: Hjalmar hade sin önskedag tillsammans med Alexander, det blev hemlagat glass. Undertiden glassen blev till, planerade vi GP Hajen Speedway där vi bjuder in Valen som förare och publik till tisdag d 14/6. Kolla på bilderna som vi har lagt ut på bloggen. Onsdag åt vi upp världens godaste glass som Hjalmar och Alexander gjorde dagen innan. MUMS! Efter var vi publik och kollade på Valens vattenkrig det var en blöt omgång det regnade och Lise sprang in i publiken och tog skydd! Maria har varit på Hajen för att skola in sig med barnen onsdag och torsdag, Lise är på Valen dessa två dagar. Det har varit 2 toppen dagar, säger Maria, med hemmalaget glas och vattenkrig som är Alwin och Alexanders Önskedag på torsdagen, kaotisk men roligt! alltid en toppen dag när vatten är med som aktivitet.
Vecka 24
Aktiviteter på Hajen
Måndag 13/6
Vi gör chokladbollar till kiosken till GP Hajen Speedway, och förberedara oss med allt praktiske grejor som ska vara klar innan GP Hajen Speedway.
Tisdag 14/6
GP Hajen Speedway 2016, med Valen.
Onsdag 15/6
Utvärderara GP Hajen Speedway 2016 Vi är bjuden till tårtkalas på Valen, som är en önskedag. Egen lek
Torsdag 16/6
Egen lek.

Fredag 17/6
Egen lek. Vi lekar i lilla skogen
Hälsningar Sara och Lise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *