Valens veckobrev v. 22

 

Information:

Kom ihåg att lämna in sommarscheman! Sista dagen är fredag 27/5.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

Vi har haft en skräpplockare dag och samlade ihop närmare 2 säckar skräp tillsammans. Innan vi började plocka skräp laddade barnen med grillade hamburgare och Liams kladdkakemuffins. På tisdagen cyklade 22 barn med personal i väg mot Speedwaybanan då det var Lovisas önskedag. Där åt vi mellanmål på läktaren samtidigt som vi tittade på speedwayträning, sedan var det depåbesök där vi träffade förarna Patryk Dudek och Kacper Gomolski. Sedan anordnade Lovisa en cykelspeedwaytävling på knattebanan för de som ville vara med. De som inte ville tävla cyklade runt banan i pauserna.

På onsdagen var det en önskedag då vi skulle sett på film men den blev inställd p.g.a. sjukdom. Vi tog en annan önskedag istället, fotboll vilket de flesta barn inte verkade gilla. Helt plötsligt hade alla barn skador och åkommor då de  inte ville delta. Barnen spelade 7 minuter var plus några barn spelade en finalmatch. Det är viktigt att man kan prova nya aktiviteter och att ställa upp för varandra när något annan barn har sin önskedag.

Vecka 22Aktiviteter på Valen
Måndag            30/5 Egen lek.
Tisdag               31/5Johans önskedag. Friidrott efter mellanmålet.
Onsdag              1/6Elsas önskedag.                                                                                                Vi ser på film och äter något gott.
Torsdag             2/6

Farsais önskedag. Vi leker Skeppsbrott i gympasalen efter mellanmålet.

 

Fredag               3/6Egen lek.

Hälsningar Ellen och Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *