Hajen v.17

Information:

Vi vill att fritidsbarnen och ni föräldrar tillsammans fyller i fritids digitala trivselenkät när ni hämtar ert/era barn. Svaren är mycket viktiga för oss och vårt kvalitetsarbete.

Nu börjar det fina värdet att komma, det ville underlätta om barnen har en extra tröja till att ha på när barnen är ute på eftermiddagen. Jackan blir så varm, barnen tar av sig den och då blir det för kallt! vi brukar säga att två lags klädsel är toppen på eftermiddagen, då blir barnen inte lika varma som med en tröja och jacka.

Fredag 15/4 var sista dagen att lämna in semesterlappen! Vi måste få in dem nu!

 

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

På måndagen Övade vi till Lises låt med olika danssteg, vi kollade på datakanonen hur vi ska dansa och det gick toppen bra( Ni har så duktiga barn) . Tisdag gick vi till Valen och barnen viste upp alla arbeta de har jobbat med om Kalmarslott. Vi var imponerad och vi fikade efter med saft och medeltids kaka. Onsdag Egen Lek inget övande bara vara, det var uppskattat av barnen. Torsdag Gosedjurskallas vi lekte med gosedjuren och det gick toppen bra, efter mellis var vi ute. Fredag efter mellis gick vi till Valen och spelade bingo.

 

Vecka 17Aktiviteter på Hajen
Måndag          25/4

Fredag 15/4 var sista dagen att lämna in semesterlappen! Vi måste få in dem nu!

Egen lek.

Tisdag              26/4

 Egen lek

öva till fritidshemmetsdag

Onsdag            27/4

Öva och göra rekvisiter till fritidshemmets dag

Egen lek.

Torsdag           28/3

Spadag vi genomföra denna dagen, med det   spadagsgruppens har planerat .

 

Fredag             29/4Egen lek. mys

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *