Veckobrev Hajen v16.

Information:

Med start måndag v. 14 vill vi att fritidsbarnen och ni föräldrar tillsammans fyller i fritids digitala trivselenkät när ni hämtar ert/era barn. Svaren är mycket viktiga för oss och vårt kvalitetsarbete.

Hur gick vecka 15: Måndag Planeringen av fritidshemmets dag den 10 maj gick jättebra, lotteri, show, grilla, barnen ringde Hultsfreds fritids och Roland i hembyggdsparken. Tisdag spelade vi brännboll det gillar barnen. Onsdag glömde vi leka ute, vi var upptagen att ringa, öva och planera till fritidshemmets dag. Torsdag pratade vi om vad man gör på SPA. Vi började planera vår egen SPA-dag på hajen.
Vecka 16

Aktiviteter på Hajen

Vi planera Spadag och fritidshemmets dag.

Måndag          18/4

Planera spadag, öva till fritidshemmets dag

Egen lek

Tisdag              19/4

Vi är bjuden till Valen på utställning av deras Kalmarslott projekt, och fika.

Egen lek.

Onsdag            20/4Egen lek.
Torsdag           21/4

Klass 1 har tema gosedjur. Vi har Gosedjurskalas på fritids.

Egen lek

 

Fredag             22/4Egen lek.

 

Hälsningar Sara och Lise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *