Valens veckobrev v. 6

Information:

Vi saknar flera sportlovslappar!

Tisdag 15/3 är det stängt på fritids eftersom personalen ska har kompetensutveckling. Meddela senast 15/2 om ni inte har möjlighet att ordna egen omsorg för ert/era barn denna dag.

Se till att barnen har varma kläder med sig till fritids då vi vistas ute en del! Även ombyteskläder!

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

På måndagen hade vi löpningens dag tillsammans med Hajen. Vi startade med uppvärmning till skrålande musik från bandspelaren. Barnen i F-2 sprang en runda och personalen hejade på. När klasserna 3-5 sprang rundan lite senare var det barnen i F-2 som hejade på, gav vätska vid vätskekontrollen och serverade frukt och chokladmjölk till löparna.

Vi har efter några barns önskemål startat upp en fordonsavdelning. Förra veckan beställde dessa barn hem två lastbilar av märket Bruder. ”Ja fint ska det vara”. I måndags kom de efterlängtade paketen hem och under veckan har det varit en ”strid” att få leka med lastbilarna så vi har fått använda en timer för att dela upp tiden mellan barnen.

På tisdagen planerade några av de barn som önskat disco inför det. Discot ska vi ha onsdag 17/2. På onsdagen hade Jennifer sin önskedag med massage i gympasalen med lugn musik, massagesaga, levande ljus och nyttigheter. På torsdagen var det åter dags för Gladiatorboll. Se bilder från veckan på bloggen.

Vecka 6Aktiviteter på Valen
Måndag            8/2

Några barn bakar semlebullar tillsammans med barn på Hajen.

Denise, Elli-Mey, Jennifer, Omar, Vincent och Nova som önskat disco på sin önskedag planerar och jobbar inför discodagen under hela veckan.

Tisdag               9/2

Alla-hjärtanpyssel under hela veckan.

Fettisdagen. Vi äter semlor vid mellanmålet tillsammans med Hajen. Vi bjuder även Delfinen.

Egen lek.

Onsdag             10/2

Vi åker skridskor.

Egen lek.

Torsdag            11/2Egen lek.
Fredag              12/2Egen lek.

Hälsningar Ida och Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *