Veckobrev Valen v. 45

Information:

Vårt glasburkslager är slut så om ni har tomma glasburkar hemma som ni ändå ska slänga tar vi gärna emot dem. Vi tar även gärna emot annat också som barnen kan pyssla med.

Vi gör sista besöket på Moliljans Lekis och hälsar på barnen som bor där. Flera av barnen har pratat om att de skulle vilja skänka leksaker till barnen på Moliljan. Vi har pratat med Moliljan och de tar gärna emot leksaker till sitt Lekis. Om ni vill får ni gärna skicka med barnen någon/några saker som ni ändå tänkt att ge bort. De tar även emot kläder. Det går bra att ta med sig sakerna till fritids redan nu.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar

Under v. 43 har barnen gjort jättefina halloweenpyssel. De barn som ville spelade innebandy i gympasalen på måndagen. Några Hajenbarn följde också med dit. På tisdagen och torsdagen åkte flera barn till Moliljan på studiebesök. Vi hade med oss flera kassar med leksaker och kläder som fritidsbarnen/personalen skänkte. Barnen på Moliljan var så tacksamma och tackade oss och fritidsbarnen kände sig glada och nöjda över sin goda gärning. Vi gick på rundvandring i lokalerna, lekte tillsammans med barnen på Moliljan i deras ”Lekis” och avslutade med att vi blev bjudna på fralla, frukt och Festis.

På onsdagen jobbade 7 barn med Leif i träslöjden. De målade lastpallar till vårt blivande ”utestall”.

Vecka 45Aktiviteter på Valen
Måndag          2/11

Några barn från klass 2 bakar något syrianskt bröd till mellanmålet.

Egen lek.

Tisdag              3/11

Ayhams önskedag. Vi går till gympasalen och spelar innebandy efter mellanmålet.

Egen lek.

Onsdag             4/11

Egen lek.

Ev. stallbygge med träslöjdsläraren Leif.

Torsdag            5/11Några elever åker till Moliljan kl. 13.50-15.30.
Fredag             6/11Egen lek.

Hälsningar Ida och Maria!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *