BETT dag 3 hemresa

Dag 3 var egentligen bara en resdag den också. Vi vaknade åt, den brittiska frukosten, packade och lämnade hotellet och tog tunnelbanan till Heathrow. På Heathrow hade vi ett antal timmar att fördriva innan det var dags att sätta sig på planet som åter skulle ta oss tillbaks till Skandinavien. Resan hem gick bra sånär som att jag var den ende som hade incheckat bagage och därför inte kom med rätt tåg hem från Kastrup. Detta löste sig efter bara ett par timmar då nästa tåg gick och en vän hämtade mig i Växjö för vidare färd hem mot Hultsfred. Efter lite mat på ”Gyllene måsen” klaev jag så in i huset hemma i Hultsfred c:a 23:30 svensk tid.

Att sammanfatta detta äventyr var inte så lätt. man vill skriva så mycket, men med risk för att folk inte orkar ta sig igenom ett allt för mastigt innehåll har jag försökt (under framför allt dag 2) att hålla nere textmassan.

Som sagt undrar ni något eller vill ha saker mer utvecklat så finns jag till förfogande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *