BETT närmar sig

På onsdag är det dags. Då åker jag på mitt livs första BETT-mässa. BETT är en av Världens största mässa för IKT i undervisningssyfte. Jag ser otroligt mycket fram emot detta och hoppas kunna få med mig otroligt mycket tankar, idéer och att få ha sett mycket nytt visionärt tänk kring användandet av IKT i både förskola och skola.

Vi som åker är jag och Berthold Nilsson som är IT-pedagog på gymnasiet samt några från IT avdelningen.Vi åker med en resa som Regionförbundet och AV-media ordnat och det följer med ett gäng från andra orter i Kalmar län också. Vi kommer att försöka dokumentera så mycket vi bara kan under resan, både textmässigt, bildmässigt och filmmässigt. Jag kommer att blogga här under vistelsen samt på den gemensamma blogg som AV-medias IT-pedagoger lade upp redan förra året och som vi kommer att fortsätta på nu. http://bettkalmarlan.blogspot.com/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *