Lektioner på Smartboarden

Nu har jag varit iväg tillsammans med Frida på en vidareutbildning i Smartboard. Det har varit mycket bra dagar och vi har fått med oss en hel del matnyttigt. Framför allt har vi fått chansen att pröva själva vilket har varit mycket värdefullt.

Jag hoppas att ni pedagoger som gått grundutbildning för mig nu under hösten också har prövat själva för sådan här kunskap är ju lite av en färskvara. Man måste använda det regelbundet för att det ska sitta.

Hoppas också att alla har registrerat sig på Smartklubben där man kan hämta lektioner. Alla dessa lektioner är ju också redigerbara så tycker man att de behöver ändras i så är det bara att sätta igång.

Smartklubben finns också en Matte-julkalender som Frida och jag gjorde. Den är mest anpassad för mellanstadiet men som sagt det kan man ju själv redigera om man vill ändra. Gå in på Smartklubbens lektioner och sök på Johan och Fridas Julkalender så hittar ni den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *