Mattecoach på nätet

Har du kört fast i matten och behöver någon att bolla med? Nu finns möjlighet för högstadie och gymnasieelever att ta hjälp av direktchat med lärarstudenter från flera av våra högskolor och universitet.

Jag är ingen förespråkare av läxor. Jag har svårt att förstå vitsen med att sitta och nöta på saker hemma som, antingen eleven redan kan, eller också som eleven inte förstår och ska lösa hemma utan någon pedagogisk hjälp. Men det är egentligen en egen debatt.

Jag vill ändå visa att det nu finns möjlighet för högstadie- och gymnasieelever att ta hjälp av Mattecoacher om man inte har någon att vända sig till med sina matteproblem. Via chatprogrammet MSN tar eleven kontakt med lärarstudenter från flera av våra Universitet och högskolor.

Läs mer om projektet och vad de kan erbjuda här:

http://www.mattecoach.se/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *