VÅGA BRYTA MÖNSTER OCH TÄNKA NYTT

Inför sjuan är det många av barnen som våndas över hur det ska gå och vem de kommer att få som nya klasskamrater. Kommer min bästis och jag att få gå tillsammans och så vidare. Som lärare försöker man stötta, men även få barnen att inse att man kanske inte kan vara tillsammans med sin bästis hela livet och att det är nyttigt att träffa andra kompisar och utbyta tankar och idéer.

En mängd händelser kan ändra på dig och din bästis relation. Studier, arbete och kanske en kärleksrelation som gör att flyttlasset går. Därför är det bra att ha mer än EN vän. Jag kom att tänka på hur jag också kan vara en vanemänniska i vissa situationer. Jag handlar alltid samma märke när det gäller löparskor, trots att jag ständigt svär över att de inte är så hållbara. Plötsligt hände det; jag vågade prova nytt och det kändes jättebra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *