Istrazivanje-Statistika

2015-10-16 11.36.15

Lindblomskolans elever i sexan och i fyran

2015-10-09 19.02.45

Albäckskolans elever i sjuan och åttan.

Elever i år kurs 4,6,7 och 8. gjorde en undersökning på att se till ex:Hur många  elever har telefon, hur många  idrottar,hur många elever sitter så sent på kvällen framför tv, data , Ipad, telefon, hur många cyklar till skolan också vidare.

Det var spännande att se när de ställde frågor till sina kompisar och hur dem räknade och sammanställde det genom diagram. Det var så roligt att se att på första plats kom att mest elever har telefon, sen att på andra plats kom det att elever läser engelska språk, tredje plats var det att man sitter så sen på kvällen och på den fjärde plats var att elever idrottar. Det var så roligt att höra varför det är så och vad kan man göra för att förbättra bättre. Det var givande diskussion bland elever.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *