Mina bästa sommarpresent-tips!

Det är ju roligt att ge något till eleverna på självaste skolavslutningen. Helst något som leder till lärande tänker jag.

Två av mina favoriter som vi gett eleverna är tärningsspel och kortleksspel. Ena året var det 6 tärningar i en liten presentpåse med regelhäfte där det finns regler men också QR-koder som också visar små filmer på hur spelet går till. För att riktigt vara på den säkra sidan så är det att föredra att inför skolavslutningen spela lite tärning i skolan och kanske just några ur häftet, utan så klart att de vet att det är ur presenten. Då blir de sugna att lära familj och vänner under sommaren. Det andra året blev det liknande men med kortlek istället.

På länkarna finns regelhäftet för utskrift.

Spela tärning i sommar!

Ett uppslga ur regelboken.

Spela kort i sommar!

2 reaktioner på ”Mina bästa sommarpresent-tips!”

  1. Så glad jag blir!! Tack för att du skrev det inspirerar mig massor! 🙂

  2. Hej!
    Hottade till denna blogg vid halvsjutiden nu på morgonen och har läst igenom allt! Wow, vilken härligt engagerad och driven lärare du är. Så fantastiskt inspirerande. Längtar till måndag när jag får träffa eleverna igen. Du har peppat mig massor☺️
    Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *