Julpyssel i plugget

Idag var det pyssel som gällde!

På min station gjorde vi ljuslyktor av gamla glasburkar, lim som blir genomskinligt när det torkar och strösocker. Vi piffade till strösockret lite med glitter i lite olika färger om man ville. Lite band på toppen så blev de fina och barnen var nöjda. Ett enkelt pyssel som blev fint och gick fort.

Som extrauppgift så hade jag skrivit ut lite prick till prick-papper med jul/vintertema. Är de för enkla för några så kan man utmana genom att köra baklänges…

En  annan jättebra extrauppgift är mina julkort som också finns på bilden. Det är ett vanligt julmotiv på framsidan men på baksidan så är det en julklapp och något man lovar någon annan. T.ex. skrev en flicka att till julklapp till sin pappa så lovade hon att ge en kram varje morgon. Någon annan lovade att städa sitt rum.

En bra dag!

God jul alla fantastiska pedagoger!

Prick till prick papper, jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.