På hemmaplan Hultsfred!

Måste skryta med mina kollegor i kommunen!! Vilket upplägg och vilken dag alla pedagoger i kommunen har varit med om idag.


Ett kollegialt lärande av stora mått. Att dra nytta av kompetens och erfarenheter på ett mycket proffsigt sätt!

Idag har några av oss föreläst om olika saker som vi gör bra. Allt från IT-strategier, internationalisering, skolutveckling, lärmiljöer i förskolan, ASL, tecken som kompletterande kommunikation till skolverkets satsning på nyanländas lärande m.m. Vilken kunskap det finns hos oss!!
En mässdel och snicksnackande med kollegor och AV-media, biblioteket, svenskt rockarkiv, makerspace, återbruket, campus och skolverket. Härligt sorl. 🙂

Dagen avslutades med en mycket känslofylld föreläsning av Leo Razzak. Har ni inte lyssnat på hans erfarenheter så hoppas jag verkligen att ni också får möjlighet till det vid något tillfälle. Allt annat blev plötsligt lite oviktigare… Mod, mål och mening var ledorden. ”Det tragiska i livet är att inte ha några mål” var tankar som han förmedlade.

Min föreläsnings Power Point finns på Slideshare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.