I drömmarnas värld kap 2 – stavning Hj, brevskrivande

Kapitel 2 i mitt skrivprojekt – I drömmarnas värld handlar om att skriva brev. Någon ur drömmarnas värld behöver hjälp på något sätt och huvudpersonen får ett brev under kudden en morgon, det händer konstiga saker under nätterna. Huvudpersonen behöver ha hjältemod som en hjälte, ha ett gott hjärta och vilja hjälpa brevskrivaren.

Vi tränar på att skriva brev och jobba med stavningen Hj. Därför har vi tittat på Livet i bokstavlandet – Hjältar. Vi samlade Hj-ord på en stöttningsplansch och började sedan att skriva kapitel 2 i vår bok.

kap 2 i drömmarnas värld

Läs kapitel 1 här. Här finns också hela upplägget att läsa som en länk. Alla kapitel till våra blivande böcker.

Problemlösning i samband med I drömmarnas värld.

Elevexempel kapitel 1 - beskriva, dubbelteckning.
Elevexempel kapitel 1 – beskriva, dubbelteckning.

 

Elevexempel från kapitel 1. Beskriva - dubbelteckning.
Elevexempel från kapitel 2.

Exemplen är från två olika elever.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.