FN-firande

Idag var det dags för FN-firande på skolan. Det blev ett väldigt stämningsfull firande efter händelsen igår som var på tapetern i de flesta klassrum. När 480 elever sjöng ”we are the world” var det när till tårarna. Otroligt fint!

Lilla aktuellt inslag om skolattacken.

Filmklipp och artikel ur Vimmerby tidning. 

IMG_2722.JPG

IMG_2720.JPG

I veckan har vi också skrivit ”Jag önskar…-dikter”, jobbat med barnkonventionen, målat flaggor för de länder som vi i vår klass har ursprung ifrån. Dessa pryder nu vår klassrumsdörr tillsammans med pratbubblorna med hur man hälsar på alla ”våra” språk.

Vi har också varit i Virserums konsthall och tittat på utställningen om kärlek och kopplat det till mänskliga rättigheter på så sätt att man ska ha rätt att få vara kär i vem man vill!

IMG_0302[1]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.