Alignmentmall Skriva år 3.

Alignmentmallen för Skriva-PP:n är nästan klar. Nu väntar bara att eleverna får vara med och bestämma hur vi ska nå målen så snart vi börjat skolan. Så den pedagogiska planeringen blir klar först efter de har sagt sitt med sitt elevinflytande.

Alignmentmall.

 

Så gjorde jag klar matrisen också. Vilka nivåer ska vi nå i år. Viktigt så jag vet att jag erbjuder en undervisning så att så många som möjligt kan nå nivå 3, eller iaf så långt som är möjligt för varje enskilt barn. Vad krävs för omdömesblankettens ”mer än godtagbara kunskaper” från skolverket. Jo det här i min klass…

Matris.

2 reaktioner på ”Alignmentmall Skriva år 3.”

  1. Så roligt att du vill följa min blogg och att du skriver till mig. Ser också väldigt mycket fram emot samarbetet med er. Ska bli otroligt spännande att se vad det kan bli av det. ?

  2. Kommer följa din blogg med stort intresse! Ser fram emot att få träffa dig och kollegorna på tisdag! Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.