Nya spännande äventyr väntar i höst.

Sitter denna kalla dag och börjar förbereda mig inför höstens äventyr.

Det första som väntar är IKT café på AV-media i Kalmar. Där kommer jag att prata med fokus på mitt arbete med pedagogiska planeringar. Hur jag lägger upp arbetet mha alignmentmall. Hur jag skapar planeringarna tillsammans med mina elever. De är med och bestämmer om hur vi ska jobba för att nå målen även om de ”bara” går på lågstadiet… Hur vi sedan jobbar målmedvetet för att nå målen genom förmågorna.

IKT café

Lite senare väntar Skolforum i Stockholm. Där kommer jag tillsammans med andra lärare diskutera bedömning inför publik. Hur skapar vi bedömningstillfällen och hur stödjer vi och utmanar eleverna på rätt sätt i undervisningen? Mitt fokus kommer att vara grundat i min vardag så klart med bl.a. hur jag jobbar med elevinflytande, matriser, progression i min undervisning.

skolforum

Hoppas att vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.