Inspiration, Uppdrag språklyft. Glad sommar!! ?

  
Bläddrar i skolverkets bok och blir sugen på att dra igång höstens projekt. Det är så roligt att bli inspirerad.  Tänker att vi ska jobba med detektivdelen och Sally Smart. Passar perfekt in i vårt berättelse skrivande från vårterminen då vi skrev deckare. Nu lägger vi på mattedelen också. Roligt!! 

Det ska också bli mycket roligt och spännande att påbörja ett nytt arbetssätt tillsammans med våra fbk-lärare. Fbk för elever i åk 1-3 ska integreras i klasser från dag 1 och istället få stöttning av fbk-lärarna i klasserna. Jag tänker att nu blir det än viktigare att jobba med de ämnesspecifika begreppen redan i planeringsfasen, i PParbetet. Då är det lättare för fbk-lärarna att möta eleverna och jobba med de viktiga begreppen när de träffar och stöttar eleverna. Högre krav på de pedagogiska planeringarna och på lärarna för att vi ska få alla elever att nå så långt dom möjligt. Härligt!!! 

Men först sommarlov och tid att inspireras vidare. ? 

Måste också passa på att önska mina läsare en härlig sommar och ett stort tack för alla uppmuntrande ord under det här bloggåret. Det glädjer mig oerhört!!! De soligaste sommarhälsningar till er alla!!  

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.