Social PP kamratskap

 

 

Hela Lindblomskolan har, som jag tidigare skrivit om, en gemensam social PP. Vi jobbar på för fullt och klargöra ord efter ord.  I varje klassrum finns ett värdegrundshus vilket vi använder på så sätt att vi sätter upp de ord och begrepp som vi jobbar med. Det sista vi jobbade med var KAMRATSKAP.

Vi började med att titta på Ugglan och kompisproblemet om att hålla vad man lovar. Sedan pratade vi om hur man är en bra kompis.

IMG_1002.JPG

Sedan sätter vi upp ordet och en bild av vår tavla på värdegrundhuset. Bland de andra begreppen och små porträtt av oss i klassen. Idéen om värdegrundshus har våra utepedagoger hittat på hemsidan värdegrunden .se.

IMG_1004.JPG

Vi har också gjort klar vår Gyllene regel.

IMG_1003.JPG

En reaktion på ”Social PP kamratskap”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.