Konfliktlösning mha 4-rutan

För ett tag sen undrade en tjej på FB om min rutor kring konfliktlösning, hoppas att du hittar hit nu igen ;-). Det har tagit lite tid men nu har jag äntligen scannat in dem och fått dem digitalt så jag kan lägga upp dem här på bloggen.

Jag är absolut ingen serietecknare utan har bara gjort utefter bästa förmåga… Den sista, nr3 som ligger med de andra på länken inte här under, är lite suddig och svag i färgerna och pratbubblorna upptäckte jag är i konstig ”läsordning” men är det någon som har användning för dem så varsågoda.

Länk

konfliktlösning nr1

konfliktlösning nr2

2 reaktioner på ”Konfliktlösning mha 4-rutan”

  1. Jag hittade dem och har använt dem. Jättebra material! Tack för att du delar med dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.