PP-vägg i läsförståelse.

Har visst glömt att lägga upp resultatet på bår PP-vägg i Läsförståelse. Barnens alla kloka idéer ska vi ta fasta på och så jobbar vi med att målmedvetet nå målen tillsammans allihop och genom elevinflytande blir eleverna motiverade och tycker att det är roligt att jobba med deras egna idéer. Väldigt kloka idéer!!!

IMG_0798.JPG

Matrisen har jag satt upp bredvid för att vi ska kunna koppla lätt till vad de olika nivåerna innebär. Så sitter också, längst ner till vänster, barnens tankar kring vart man läser och varför det är viktigt att kunna läsa. Så kloka och lite festliga att de var tvungna att också få plats. Vem har tex tänkt på att det är viktig att kunna läsa för att vet hur långt man har kvar när man är ute och kör? Barnens tankar är oslagbara!

Se förarbetet med elevinflytande i ett tidigare inlägg eller här på länken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.