Påbörjad PP i genrer.

Jobbar för fullt för att få igång en ny PP i genrearbetet.

Har inte fått hjälp av eleverna ännu, utan bara jobbat för att förbereda, men målen vart vi ska nå är ju klara. Det är vägen dit och hur de visar sina kunskaper för mig som vi inte har jobbat med i klassrummet tillsammans med eleverna ännu. Jag jobbar med Alignmentmallen när jag förbereder min PP.

Alignmentsmall gener PP

Målboken, på länken här, använder eleverna i sin självbedömning. Eftersom vi på skolan inte ännu har en till en med I-pads så använder vi oss av målboken. I tvåan behöver jag gå igenom varje mål med varje elev för att alla ska förstå vad jag menar. Nu målar vi molnen i målboken mha dokumentkameran i helklass och det fungerar toppen. Helst vill jag i förlängnigen att vi kan sitta med var sin I-pad och klicka för vilken nivå jag själv tycker att jag har nått till för att öka tydligheter ännu mer.

Jag ser dock en stor vinning i att även skriva matriser, för min egen undervisning skull, erbjuder jag en undervisning som gör att alla elever kan nå nästa mål och nå så långt de kan. Är de medvetna om vad nästa steg är? Då tar jag hjälp av mina matriser!

Målbok

 

matris genrer

Kunskapskrav.

 

2 reaktioner på ”Påbörjad PP i genrer.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *