Blogg

Jaha, då står man här och försöker planera upp en lektion kring bloggande och vad är inte bättre än att skriva instruktionerna här istället för att som vanligt göra det i OneNote.

Självklart har ni ju hittat länken i OneNote. Under ett par veckor kommer vi arbeta ämnesövergripande med hemkunskapen, idrotten och engelskan. Under den här perioden kommer vi diskutera texttyper och den här gången blir det blogg och hur man skriver resonerande (ert ord som dyker upp överallt).

Fredagen 18/11 kommer en hälsocoach och PT och berättar lite om hälsa. Vi kommer ha lektioner där fokus ligger på hur man skriver blogg för att sedan låta er skriva ett inlägg om hur man ska träna och äta utifrån givna förutsättningar. Texten ska lämnas in i OneNote så att alla undervisande lärare kan läsa och bedöma.

De uppgifter ni ska göra kommer att dyka upp i ett nytt blogginlägg.

 

Tjipp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *